Om Officetools

Med Officetools vil vi udvikle et nyt kontorrum tilpasset den menneskelige natur. “Vi er ikke kravlet ned af træet for at vise powerpoints”, som Filosoffen sagde. Målet er at genskabe kontoret der passe dig istedet for at du skal tilpasse dig kontoret.

folkene bag

Officetools blev startet af designduoen Jeanette & Casper Holm, efter en årrække at have lavet interior projekter med udgangspunkt i Adfærdsarkitektur. Erfaringerne med hvilke effekt omgivelserne har på menneskers mentale tilstand og adfærd, blev overført til en række værktøjer vi kunne se virkede. Vores mission er at levere redskaber til et berigende, foranderligt og ambitiøst vidensarbejde.

menneskefokus

Alt hvad der kommer til salg hos Officetools er testet på levende mennesker. Vores praksis er centreret omkring fascinationen af mennesker, samarbejde med mennesker og reaktionen fra mennesker. Vi starter med mennesker, tilføjer design og ser hvad der sker.

designudvikling

Design er et særligt sprog vi kan påvirke mennesker med. Hvis man gør sig umage kan design knytte sig til mennesker både ved oplevelsen af kvalitet og funktion men også fornemmelsen af at blive løftet op på højere niveau af formåen. Lidt som hvis Ironmans dragt var lavet af silke og designet af Yves Saint Laurent.

kvalitetssikring

Vi er materialister! Vi tror på at umage, værdi og respekt kommer til udtryk i materialer og de meste subtile detaljer. Vi vil måle os selv på gensalgsværdien. Vores genstande skal bruges og slides til som en nedarvet lommekniv med patina som adelsmærke.

vidensdeling

Der er næppe noget så elementært som møbler og rummets indretning. Vi er alle superbrugere og smagsmeninger på det felt. Men design af møbler og interior tager udgangspunkt menneskets kondition og der er ikke noget så kompleks som hvordan mennesket virker. Hvis vi skal vide hvordan omgivelserne påvirker mennesker skal vi vide noget om hvordan mennesker virker. Det taler vi gerne meget mere om.