Har vi brug for mere inventar? – Velkommen til officetools.

En ny forretning med Kontormøbler og inventar i 2016, hvor mange flere hæve/sænke borde er der overhovedet plads til i verdenen? Man skulle tro at kontorarbejdet hurtigt var dækket ind når viften af værktøjer typisk strækker sig til et bord, en stol og en lampe. Det burde være en overskuelig værktøjskasse, som er tilfredsstillende repræsenteret af en mindre hær af dygtige konkurrenter? Korrekt!

Kontoret under forandring.

old office

historisk kontorliv

Sådan som kontorarbejdet ser ud i dag ville det være tåbeligt at åbne en ny butik for kontorinventar. Men verden er i forandring. Historien med faste pladser og ensidigt tastearbejde lakker mod enden. En kontorarbejder har flere forskellige opgaver med stadig voksende krav til evnen for koncentration, innovation og samarbejde. Det vi ser, er behov for assistance. Både til  arbejdernes udfordringer, men også til ledelsens ønske om at fastholde talent og øge produktivitet.

det moderne kontor

Det moderne kontorliv

Alle vores inventar produkter udgår fra denne filosofi og er blevet udviklet i den virkelige verden under arbejdet i vores rådgivnings virksomhed Régime.

 

SaveSave