“Mening i Rum” – en forsigtig betrædelse af ny grund.

I 2009 udgav vi en serie på 3 papirer kaldet “Mening i rum” der dækkede teori, metode og en casesamling. Det var vores første forsøg på at at definere et felt vi endte med at kalde Behavioral Architecture & Design (BA&D). Attituden var som killinger der betræder nyfalden sne. Vi er på den rigtige, men lidt udefinerede retning.

Papirene kan betragtes som en meta analyse af det byggede rum som et afklaret koncept. Er det muligt at behandle det byggede rum som et objekt eller vil det forevigt bestå som abstrakt form?

Vi prøver at bygger et koncept på relationen mellem den menneskelige organisme og rum, opfindelsen af central perspektivet og den egyptiske dødekult der stå moder til arkitekturen som vi nu kender den i vesten.

Mastaba

The early egyptian tomb could be considered as the first architectured construction

Overordnet argumentere vi at summen af vores konstruerede omgivelser er meget mere end samlingen af objekter i rummet. Der er et behov for at diskutere hvilke barriere der begrænser udviklingen af aktive omgivelser.

Spekulative sager…

No Comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.